Prachtige

LUXE LICHTLETTERS

PROFESSIONEEL & BETROUWBAAR

LICHTLETTERS HUREN

MEER DAN 250 LICHTLETTERS

Wij van Luxe Lichtletters zijn geen onbekende in de evenementen branche. Van intieme privé feestje tot festivals en van tv shoots tot prachtige bedrijfsfeesten, je komt onze Luxe Lichtletters écht overal tegen. We zijn goed in wat wij doen en dat doen wij met veel plezier! Onze collega zitten voor je klaar op kantoor en onze chauffeurs staan in de startblokken om jouw kant op te komen. Dus organiseer je binnenkort een feest of evenement? Reserveer vandaag nog je gewenste lichtletters.

WhatsApp Image 2023 02 27 at 18.16.28
WhatsApp Image 2023 02 20 at 14.25.40
WhatsApp Image 2023 02 20 at 13.50.22
WhatsApp Image 2023 02 27 at 18.34.29 uai

UNIEKE BELEVING

Bent u op zoek naar een unieke en onvergetelijke ervaring voor uw chique evenement? Zoek dan niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van prachtige lichtletters, inclusief bezorgen en installeren. Wij zijn de grootste en meest ervaren aanbieder op het gebied van lichtletter verhuur en staan garant voor een stalende beleving op jouw feest.

BREED SCALA

Bij ons kunt u terecht voor een breed scala aan lichtletters, met meer dan 250 stuks zijn wij je graag van dienst. Wil je last minute iets huren? Geen enkel probleem. Onze lichtletters zijn van de hoogste kwaliteit en bieden een luxe uitstraling en luxe sfeer die je mag verwachten van een professionele leverancier. Daarnaast bieden wij een indrukwekkend scala aan andere unieke diensten, zoals casino verhuur, bar verhuuur en photobooths om zo perfect aan te sluiten bij het thema van uw evenement.

Wij hanteren een scherpe prijsstelling van slechts € 45 per lichtletter en zijn daarmee een betaalbare keuze voor uw evenement zonder concessies te doen op het gebied van kwaliteit en beleving. Met ons uitgebreide netwerk en uitstekende dienstverlening zijn wij in staat om door heel Nederland te opereren.

AANZOEK

BEZORGERS

Maar wat onze service pas echt compleet maakt, zijn onze leuke bezorgers. Zij zijn het kloppend hart van ons bedrijf en zorgen ervoor dat de lichtletters netjes en op tijd worden afgeleverd op het opgegeven adres. Met onze jarenlange ervaring en passie voor het vak, weten wij elke locatie om te toveren met onze fantastische lichtletters.

GENIETEN

Laat je gasten of bezoekers genieten van onze opvallende lichtletters en bezorg hen de ultieme sfeer ervaring op je evenement. Kies voor onze professionele service en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is voor een geslaagde en spectaculair event.

Heeft u interesse of nog vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord en denken mee om samen met u uw evenement onvergetelijk te maken!