Huisregels


Om ervoor te zorgen dat onze evenementen gezellig en veilig blijven, zijn wij genoodzaakt onderstaande huisregels te hanteren. Onze huisregels zijn van toepassing op al onze evenementen en daar zal niet van worden afgeweken. Doordat wij streng toezien op onze huisregels zorgen wij ervoor u jij een geweldige avond kan beleven en dat je hopelijk nog is terug komt. Als je één van onze evenementen bezoek ga je automatisch akkoord met onze huisregels en deze moet je dan ook naleven.

Kleding

Je dient je te houden aan onze dresscode. De organisatie van BOGST behoudt zich het recht voor om bezoekers toegang tot het event te ontzeggen.

Leeftijd

De minimum leeftijd voor onze publieksevenement is 26+ en ten alle tijden in bezit te zijn van een geldige legitimatie. Je wordt gecontroleerd bij je bezoek.

Overtreding

Bij enige vorm van bedreiging, intimidatie, racisme, discriminatie of mishandeling word(en) de bezoeker(s) de toegang ontzegt.

Opnames

Het is ten strengste verboden om in welke vorm dan ook professionele audio-, film- of fot opnamen te maken op onze events.

Publicatie

Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming van BOGST foto, audio of video opnames van onze events en bezoekers te publiceren.

Fouillering

Elke bezoeker die aanwezig is op onze evenementen stemt automatisch in met de kans op fouillering. Je bent dan ook verplicht om medewerking te verlenen.

Eigen risico

Je bezoek aan één van onze evenementen is geheel op eigen risico. De directie en organisatie van BOGST is en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade in welke vorm dan ook.

Garderobe / kluisjes

We doen er alles aan om uw eigendommen zo goed mogelijk te beveiligen en beschermen. Echter is het gebruik van onze kluisje en garderobe op eigen risico.

Munten

Op onze BOGST evenement kan je consumpties kopen met onze eigen munten. Deze munten zijn op verschillende plekken op de locatie te verkrijgen. Je kan zowel met cash als met pin betalen.

Eten & Drinken

Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen naar onze evenementen. Mocht je toch iets bij je hebben dan word dit vernietig bij je binnenkomst.

Onder invloed

De organisatie van BOGST houdt zich het recht voor om bezoekers in beschonken toestand of onder invloed van drugs de toegang te weigeren of te ontzeggen.

Garderobe / kluisjes

We doen er alles aan om uw eigendommen zo goed mogelijk te beveiligen en beschermen. Echter is het gebruik van onze kluisje en garderobe op eigen risico.

Drugs

Zero tolerance drugsbeleid. Het is ten strengste verboden om op onze evenementen drugs in het bezit te hebben, te gebruiken of verhandelen. Bij het aantreffen van drugs zal onze beveiliging je te toegang ontzeggen en zal je worden overgedragen aan de politie.

Roken

Roken is alleen toegestaan in de daarvoor bestemde rookruimtes. Wees andere gasten niet te last en gebruik deze ruimtes aub. Bij overtreding van deze huisregel zal je de toegang worden ontzegd. Eventuele boetes ten gevolge zijn voor de volledige rekening van de overtreder.

Vernieling

Bij vernieling of beschadiging van materialen en goederen van BOGST en/of de locatie, is de desbetreffende persoon hiervoor volledig aansprakelijk. Indien nodig zal er aangifte worden gedaan bij de Politie.

Parkeren

Voertuigen dienen op de daarop aangewezen plaatsen te worden geparkeerd. Bij overtreding is het mogelijk dat je voertuig wordt verwijderd. Indien er verkeersregelaars aanwezig zijn dienen instructie te worden opgevolgd.

Polsbandjes

In sommige gevallen en op bepaalde event kan u een polsbandje krijgen bij entree. U bent verplicht deze zichtbaar om uw pols te dragen.

Legitimatie

Je moet je ten alle tijden kunnen legitimeren. Wanneer jij je niet kan legitimeren bij onze beveiliging betekent dit geen toegang tot ons evenement.

Toegang ontzeggen

De organisatie van BOGST behoudt zich ten alle tijden het recht voor personen toegang tot het evenement te ontzeggen.

Toegang

Toegang tot onze evenement zijn alleen mogelijk met een geldig entreebewijs. Voorkom vervelende situaties bij de entree met een overkocht entreebewijs. Koop altijd veilig en van een bekende of via de BOGST website.

Beveiliging, EHBO en brandweer

Wij hebben professionele beveiligers, EHBO'ers en brandweer voor jou en onze veiligheid zorgen. Bij ordeverstoring en calamiteiten word er dan ook direct opgetreden. Elke bezoeker dient zich te houden aan de instructies van de beveiliging, EHBO, brandweer en de event organisatie.

Restitutie

Gekochte tickets worden door BOGST niet teruggenomen. Let op: Als je onze huisregels overtreed is vaak de conclussie dat je verdere toegang tot het event wordt ontzegt. Restitutie van je entree ticket en/of gekocht munten zal niet meer mogelijk zijn.

Diefstal & verlies

Je bent als bezoeker op onze events zelf verantwoordelijk voor je spullen. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, vernieling en het kwijt raken van je spullen. Daarbij is de organisatie van BOGST niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen tickets.

Foto & film gebruik

Op onze evenementen kunnen er foto en film opnamen worden gemaakt ten behoeve van reportages, website, promotiedoeleinden etc. Als bezoeker van onze event stemt u in met het gebruik van deze opnames.

Click the button