DE HYPE

MAGISCHE FOTOSPIEGEL

PROFESSIONEEL & BETROUWBAAR

FOTOSPIEGEL HUREN

PRACHTIGE HERINNERINGEN

Je huurt bij ons fantastische Fotospiegels & Photobooths om je herinneringen van een geweldige dag/avond mee naar huis te nemen. Wij zijn een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat al sinds 2005 privé en bedrijfsfeesten organiseert voor onze klanten. Uiteraard werken wij met leuke en ervaren medewerkers die ervoor zorgen dat jij en je gasten een geweldige middag/avond beleven. Met een mooi assortiment aan Photobooths & Fotospiegels zijn wij je graag van dienst. Our business is making memories!

0160 20180130 LevelEleven 0160 5354 uai
0092 20180130 LevelEleven 0092 5243 uai
0090 20180130 LevelEleven 0090 5221 uai
0108 20180130 LevelEleven 0108 5301 uai

UNIEKE ERVARING

Ben je op zoek naar een unieke en onvergetelijke foto ervaring op je feest of evenement? Zoek dan niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van een geweldige fotobelevenis op vele diverse gelegenheden in heel Nederland. Wij zijn de grootste en meest ervaren aanbieder op het gebied van beleving op locatie en en staan garant voor een avond vol glamour, spanning en entertainment van het hoogste niveau.

BREED SCALA

Bij ons kan je terecht voor een breed scala aan unieke diensten en wij hebben alles in eigen beheer. Van zeer luxe casinotafels en prachtige lichtletters tot compleet verzorgde bar catering op iedere gewenste locatie. Onze materialen zijn van de hoogste kwaliteit en bieden de kwaliteit en aandacht die je mag verwachten van een betrouwbaar en professioneel bedrijf. Onze passievolle medewerkers staan voor je klaar om je van dienst te van offerte traject tot uitvoering.

Wij hanteren een scherpe prijsstelling van slechts €600 per Photobooth of Fotospiegel en zijn daarmee een betaalbare keuze voor jouw evenement zonder concessies te doen op het gebied van kwaliteit en beleving. Met ons uitgebreide netwerk en uitstekende dienstverlening zijn wij in staat om door heel Nederland te opereren.

IMG 1959 rotated uai

TOP TEAM

Maar wat onze service pas echt compleet maakt, zijn onze professionele medewerkers. Zij zijn het kloppend hart van ons bedrijf en zorgen ervoor dat jouw gasten een geweldige fotobeleving ervaren. Met hun jarenlange ervaring en passie voor het vak, weten ze iedereen te vermaken en een geweldige avond te bezorgen.

ERVARING

Laat je gasten genieten van een avond om nooit meer te vergeten en bezorg hen een prachtige avond. Kies voor onze Fotobooth diensten en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is voor een geslaagde en spectaculaire avond.

Hebt je interesse of nog vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij staan je graag te woord en denken mee om samen met jouw je evenement onvergetelijk te maken!