DRESSCODE


Wij verwachten van onze gasten dat ze er fantastisch uitzien op onze feesten. Dit draagt namelijk bij aan de totale sfeer beleving waar wij als organisatie veel aandacht aan besteden. De feesten die wij organiseren hebben daarom een dresscode om misverstanden te voorkomen, wij verzoeken je dan ook om deze dresscode aan te houden. Doe je dit niet dan kan je worden geweigerd bij de entree.

Om je alvast wat voorkennis te geven van bepaalde dresscodes: Dress to Impress, Casual Chique, New York Chique, Cocktail, Black tie.

Decoratie, sfeer en mooie maak een feest en dat is dan ook zeker ons doel. Bij de entree van onze feesten word je ontvangen door onze hosts en zij checken niet alleen je entreeticket maar ook je of je de dresscode hebt begrepen.

Shorts, sportkleding, hoodies, sportclub kleding, t-shirts, truien, afgetrapte gympen, kapotte jeans, slippers en kleding met opzichtige merknamen is daarom niet toegestaan. De organisatie behoud zich het recht voor om bezoekers op basis van hun kleding te toegang tot het feest te ontzeggen zonder restitutie van het entreebewijs.

Click the button