HEERLIJKE

BAR CONCEPTEN

SERVICE GERICHT & PROFESSIONEEL

BAR HUREN MET ALL-IN BAR CONCEPT

UITSTRALING

Bij Dreambar begrijpen we als geen ander hoe cruciaal het is om een prachtige bar te hebben op uw evenement. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan bars, zodat er altijd iets passends voor u bij zit. Wilt u een opvallende grote bar, of juist een intiemere, kleinere bar? Wij gaan graag met u in gesprek om te achterhalen wat het best geschikt is voor uw feest.

AZKZE7046 uai
IMG 6617 scaled
XHEP2487 uai
INWJE6263 uai

UNIEKE ERVARING

Bij het organiseren van een feest of evenement is de bar vaak een belangrijk onderdeel. Wij begrijpen dit als geen ander en bieden prachtige bars aan voor verhuur. Onze bars zijn voorzien van alle benodigdheden en worden geleverd met een all-in drankconcept, wat betekent dat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Onze ervaren barmedewerkers staan garant voor een professionele uitstraling en vakkundige bediening. Of het nu gaat om een privéfeestje of een groot publieksevenement, wij hebben de perfecte oplossing voor elke gelegenheid. Twijfelt u nog over welke bar het beste bij uw event past? Ons team staat klaar om u van advies te voorzien.

BREED SCALA

Bij ons kan je terecht voor een breed scala aan unieke diensten en wij hebben alles in eigen beheer. Van zeer luxe casinotafels en prachtige lichtletters tot compleet verzorgde bar catering op iedere gewenste locatie. Onze materialen zijn van de hoogste kwaliteit en bieden de kwaliteit en aandacht die je mag verwachten van een betrouwbaar en professioneel bedrijf. Onze passievolle medewerkers staan voor je klaar om je van dienst te van offerte traject tot uitvoering.

Wij hanteren een goede prijsstelling en zijn daarmee een betaalbare keuze voor jouw evenement zonder concessies te doen op het gebied van kwaliteit en beleving. Met ons uitgebreide netwerk en uitstekende dienstverlening zijn wij in staat om door heel Nederland te opereren.

IMG 6071 uai

TOP TEAM

Maar wat onze service pas echt compleet maakt, zijn onze professionele medewerkers. Zij zijn het kloppend hart van ons bedrijf en zorgen ervoor dat jouw gasten een geweldige fotobeleving ervaren. Met hun jarenlange ervaring en passie voor het vak, weten ze iedereen te vermaken en een geweldige avond te bezorgen.

ERVARING

Laat je gasten genieten van een avond om nooit meer te vergeten en bezorg hen een prachtige avond. Kies voor onze Fotobooth diensten en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is voor een geslaagde en spectaculaire avond.

Hebt je interesse of nog vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij staan je graag te woord en denken mee om samen met jouw je evenement onvergetelijk te maken!