Misschien ken je ons al? Maar leg je de link niet met de naam BE OUR GUEST EVENTS…  dat kan kloppen want dit is onze nieuwe overkoepelende naam. Zo blijft het voor u als klant overzichtelijk wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Wij zijn geen organisatie bureau dat dat afhankelijk is van leveranciers. Wij hebben alles in eigen beheer en onderscheiden ons in het aanbieden van 4 unieke en professionele diensten/concepten.

Casino verhuur
Fotospiegel verhuur
Lichtletters verhuur
Bar verhuur

Omdat wij alles in eigen beheer hebben kunnen wij goed en snel schakelen en kunnen wij je de beste prijs aanbieden.

In de afgelopen jaren hebben wij vele collega’s zien komen en gaan. Wij zijn erg selectief in aangaan van samenwerkingen en doen dit alleen als het voor ons en voor u als klant een absolute toevoeging is.

BE OUR GUEST events staat voor exclusiviteit, plezier & beleving. De evenementen die wij organiseren worden met met veel passie en enthousiasme verzorgd en uitgevoerd. Met onze jaren lange ervaring in de evenementenbranche weten wij de gasten en het publiek op unieke wijze te vermaken.

Wij zitten nooit stil en kijken altijd vooruit, altijd bezig met nieuwe concepten en evalueren hoe het beter, mooier en origineler kan in de toekomst. BE OUR GUEST gaat dan ook voor het best resultaat en doen daar alles aan.

Love

Verbintenis, gezelligheid en liefde is wat je terugziet op onze evenementen.

Dinks

Jij bent onze gast en daar zijn wij zuinig op. We zorgen dan ook dat je niks te kort komt.

Social Media

Houdt onze social media kanalen goed in de gaten om niks te missen.

Be there

Zorg dat je er bij bent! Geniet met elkaar van een onvergetelijke avond.

Dresscode

Kleed je zelf als de ster van de avond. Wij hanteren een dress code die ruim van te voren bekent word gemaakt.

Decoration

Wij vinden het erg belangrijk om een geweldige beleving te creëren op onze evenement. We streven er naar om elk jaar verschillende thema's aan te bieden.